« Proiecte finantate prin instrumente structurale

Construcţia Podului rutier peste Oituz la Poiana Sărată pe DN11 km 90+450


Valoarea totală a Proiectului, potrivit contractului de finanţare nr. 391/30.12.2015 este de 4.236.002,71 lei, din care valoarea totală eligibilă este de 3.358.811,66 lei. Contribuţia Comisiei Europene prin Fondul European de Dezvoltare Regională este de 2.854.989,91 lei (85% din valoarea totală eligibilă a proiectului), diferenţa de 1.381.012,80 lei (15% din valoarea totală eligibilă a proiectului + valoarea neeligibilă) fiind asigurată prin bugetul de stat.
Prin prezentul proiect se va construi un pod peste Oituz la Poiana Sărată cu o singură deschidere de 22.4m, în lungime totală de 38.87m, vechiul pod aflându-se într-o stare avansată de degradare, cu restricţii de circulaţie. Calea pe pod va avea partea carosabilă cu lăţimea de 6.90m şi două trotuare cu lăţimea utilă de 0.8m.
Îmbunătățirea condițiilor generale de circulaţie, sporirea gradului de siguranță al traficului şi creşterea vitezei de deplasare de la 30 km/h pentru vehicule uşoare şi grele la 60 km/h pentru vehicule uşoare şi 50 km/h pentru vehicule grele sunt doar câteva dintre beneficiile ce vor fi create prin construirea podului de la Oituz, Poiana Sărată.In cadrul acestui proiect au fost semnate urmatoarele contracte:

În cadrul acestui proiect a fost semnat următorul contract:
1. Execuţie lucrări Construcţia podului rutier peste Oituz la Poiana Sărată, pe DN11 km 90+450
Serviciile de consultanţă sunt asigurate prin D.R.D.P. Iaşi.


Pentru mai multe detalii despre Programul TRANS accesaţi www.ampost.ro.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Mobilitate in Romania. Conexiuni cu Europa.
www.ampost.ro
Proiect cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

          

partener ministerul transporturilor© CNADNR, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România

MINISTERUL TRANSPORTURILOR
Instituţii publice